Prima pagină > Uncategorized > Căutam asistent manager cu lb.engleză

Căutam asistent manager cu lb.engleză

EuroVerba Media este o agenţie de traduceri şi interpretare din Bucureşti (www.euroverba.ro, http://www.facebook.com/euroverbamedia).
EuroVerba Media caută în vederea angajării o persoană care să contribuie la îndeplinirea următoarelor sarcini: diverse sarcini administrative, preluare/predare comenzi, lucru cu publicul, cu notariatele, cu instituţii ale statului, cu colaboratorii firmei, mici traduceri, corespondenţă, facturi, etc. Căutăm în principal absolvenţi de limbi străine (engleză, a două limbă străină constituie un avantaj). În funcţie de evoluţia sa, de aptitudini, etc. persoana respectivă poate fi încadrată ulterior şi în funcţia de traducător.
Anunţul este valabil până la data de 11 martie 2016, cu posibilitatea de prelungire a termenului în situaţia în care nu au fost identificaţi candidaţii doriţi. Deşi interfaţa chestionarului de mai jos este publică, informaţiile introduse de dvs. sunt private şi nu vor fi afişate în mod public. Vă rugăm să completaţi toate rubricile. EuroVerba Media îşi rezervă dreptul de a contacta numai candidaţii consideraţi eligibili. Pentru corespondenţă, vă rugăm să utilizaţi adresa info@euroverbamedia.ro.
Candidaţii sunt rugaţi să completeze chestionarul de mai jos:
Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: